Litt mer om John John Bruseth

Få har reist så langt og opplevd så mye som John John Bruseth. Hans historier og beskrivelser overgår det meste – så du vil nesten ikke tro det.

JJ på fjelltoppenHistoriene han kommer med i foredragene blir fremført med energi, humor og et stort hjerte – og om du lar deg rive med får du inspirasjon og motivasjon intravenøst – og du glemmer det aldri.

Jeg har fulgt JJ nå over tid, og sett folk forlate foredrag og konserter med stjerner og tårer i øyene – det er enkelt og greit magisk, og en opplevelse jeg vil ønske at alle får med seg. Feks. er hans historier om arbeidet med damene på Zanzibar bare fantastiske.

Og, med snart 40 års års erfaring som foredragsholder og entertainer, vet John John akkurat hvilke knapper han skal trykke på for å inspirere og motivere med maks uttelling. I en herlig løs og ledig tone kommer han med hverdagsfilosofiske betraktninger rundt det å våge å velge glede som tilnærming for å oppnå det du ønsker – både i arbeid og i privatliv.

Det er også vel verdt å nevne at JJ ikke bare har vært eventyrer og reist rundt på kloden og opplevd utrolig mye – han har også gjort seg bemerket i næringslivet. Han har i flere år jobbet som salgsdirektør  i San Francisco og London, med mange års erfaring som konsulent. Han har gjort eg bemerket i Euro Business School, LeadershipWomen, mfl. Og, han hører til de eminente foredragsholderne i Team Holtskog. Med  en variert og inngående kunnskap om bedriftskulturer og menneskelige omstendigheter, har han tilegnet seg en helt spesiell og effektfull tilnærming til arbeidstakere og mennesker for øvrig. Han har med bakgrunn i dette – samt sin unike personlighet, blitt benyttet som motivator og konsulent i arbeid med restrukturering av bedrifter – spesielt med tanke på personpolitikk, trivsel og resultatforbedring.

John John har også jobbet som dokumentarfilmskaper i snart 30 år, og laget tv-serier både for TV 2 og NRK. Han har regissert og produsert kinodokumentaren Fast Car. I tillegg har han i flere år jobbet som journalist og programleder på radio – og leder i dise dager det populære programmet John John og Rebekka på Ordentlig radio – et program basert på foredragene de 2 holder sammen.

Og så samler han på damer. Fra han vokste opp med 6 tanter rundt seg har han vært omgitt av damer – og han har samlet så lenge og så mye at han nå har Skandinvias største byrå for kvinnelige inspiratorer – over 100 fantastiske damer – fra romforsker til bevegingshemmet.

Det er vel verdt å ta en titt å bli inspirert på www.femalefootprint.com (lanseres okt. 2017). I mellomtiden kan du ta en titt på forløperen www.womentalk.no.

At han også har gitt ut 10 albium og vært på toppen av hitlistene, får vi la ligge til neste runde. Det kan jo også bli for mye av det gode – eller som ha selv ville sagt det; for mye av den herlige sprø galskapen!

Manager Pål Skauge.

Siste singelutgivelse, oktober 2017: Pink Bone Theory (For You)