Få mennesker er så engasjerte som John John Bruseth.

Med tro som kan flytte fjell og en fantastisk pågangvilje har han utrettet, forandret livet og hverdagen for en rekke mennesker.

//johnjohnbruseth.no/wp-content/uploads/2019/08/jjprofil-3.jpg

Prosjektene hans på Zanzibar har reddet kvinner fra slavearbeid og gitt dem trygghet og økonomisk stabilitet. Han har også prosjekter i slummen i Nairobi i Kenya, i regnskogen i Uganda og ved Kalahariørkenen i Botswana.

Og hva kan en bedrift, med langt flere midler, få til? Hvordan sikrer man at pengene når frem til prosjektene som virkelig trenger dem? Sosialt entreprenørskap og aktivt sosial ansvar er temaer som stadig blir viktigere. Målet er synlige resultater og midler som går uavkortet til brukerne.

Med snart 40 års erfaring har John John mye å lære bort om det å utrette utrolige ting og forandre hverdagen for de som trenger det mest. I en herlig, løs og ledig tone deler han råd og gir innsikt i en rekke problemstillinger.

Få har heller ikke reist og opplevd så mye som John John Bruseth. Hans eventyr, historier og beskrivelser overgår det meste, og du vil nesten ikke tro det du hører. Det hele fremføres med energi, humor og med en snegle i hjertet (helt sant, på Zanzibar krøp en snegle inn gjennom øret, og har nå slått seg ned i hjertet).

foredragsholder oslo motivasjonjohn john bruseth foredragsholder
Dette foredraget passer inn hos dere - uansett!
OPPLEVELSESKNAPPEN

– om å se mere, leve mere, føle mer, og få absolutt mer ut av alt!

En rekke utrolige og selvopplevde historier - fra hele verden. Og litt til.  Som gir perspektivforskyvninger, dype inntrykk, refleksjoner - og muligens personforstyrrelser - til det bedre!

Gjør dere klar til en uforglemmelig stund med den utrolige John John Bruseth - og bli blåst av banen!

Og, vær beredt til å motta: inspirasjon, motivasjon, arbeidsglede og arbeidslyst - og tro på egen ildkraft! Ingenting er umulig - heller ikke for dine medarbeidere og din bedrift! Husk det! Om du ikke tror på det, så vil du gjøre det etter dette foredraget!

GJØR EN FORESPØRSEL NÅ!

https://johnjohnbruseth.no/wp-content/uploads/2017/09/jjpaastranda-600x600.jpgJohn John på John Dee

Hva er greia med John John?

TARESLAVER. RØDE APER. ROCKEBAND. SVIMLENDE FOREDRAG. MUSIKK. BØKER. EVENTYR. KUNST. FLODHEST. AL PACINO. SUSE GJENNOM TID. GULE EGG - er bare noen av de stikkordene du kan trekke ut i fra John John sin eventyrlige reise.

  • Å REDDE VERDEN
  • Å SAMLE PÅ DAMER
  • Å LÆRE HØNER Å LEGGE GULE EGG
  • SMUGLE KANINER I KENYA
  • TYFUS I ANDESFJELLENE
  • SHANGHAIED IN SHANGHAI
  • RØMME FRA POLEN
  • KVINNEAKADEMI PÅ ZANZIBAR

Og sånn går det videre. Disse ingrediensene er fra foredragene til John John - og er krydder som gjør hans foredrag og kurs så unike. Han går hen og gjør det andre knapt tør å tenke på - og mye mer til.

Her får vi latter og lærdom - og en barrierrebryter og prespektivforskyvning som gjør at vi fremover kanskje kan tørre og slippe oss mer løs i hverdagen. Og som gir større kreativitet, hverdagslykke og arbeidsglede.

Velkommen inn i John John Bruseths gale, gode verden! Og hold på hatten!

Les enda mer om denne mannen

John John´s fargerike palett

Kan vi få lov å bidra med litt arbeidsglede, humor, innsikt, lærdom, hverdagslykke, musikk - eller rett og slett en utrolig historie? Kanskje er det et gnistrende salgskurs du er på jakt eller - eller en motivasjonsinnsprøyting i bedriften? Ta deg tid til å gå igjennom denne innholdsrike menyen. Dersom du ikke finner noe av interesse her, har John John lovet å stille opp med et gratis miniforedrag - inkludert ferske sveler med brunost på til alle! (Maks 3000 personer).

Kontakt John John

Kom med forespørsler, spørsmål eller kommentarer via skjemaet under - eller kom med din superoppskrift på sveler!

John Bruseth
Forneburingen 25,
1360 Fornebu


+47 479 11 777